.geo-page-card__icons{align-items:flex-start;display:flex;justify-content:space-between}.geo-page-card__icons--primary{color:var(--text-primary-color)}.geo-page-card__icons--primary .gov-icon>svg{fill:var(--text-primary-color)}.geo-page-card__icons--secondary{color:var(--text-secondary-color)}.geo-page-card__icons--secondary .gov-icon>svg{fill:var(--text-secondary-color)}.geo-page-details__content{padding:var(--spacing-m) 0}.page-content[data-v-4e0fdff6] :is(h1,h2,h3,h4,h5,h6,ul,ol,p):not(.page-content__mount *){margin-bottom:var(--spacing-l);margin-top:var(--spacing-l)}.page-content[data-v-4e0fdff6] :is(h1,h2,h3,h4,h5,h6,ul,ol,p):not(.page-content__mount *):first-child{margin-top:0}
